geNg laNcap.!.!.!.

Thursday, June 07, 2012

kOlEkSi lElAkIBeRoToT!!!!

video

24 comments:

  1. Hai. Sy komen kt sini bkn sbb nk komen tp nk cerita. Sy ni kerja kt fast food under complex kt kl area wangsa maju. Ada satu hari tu sy kerja stress sgt. Sy klau stress akan kluar drpd tmpt kerja sy smentara. Klau kluar msti pergi toilet je sbb sy tak smoke. Klau kt toilet saya slalu tgok lantai toilet sbelah sbb boleh nmpk bygan konek. Skali tu sy tgok la ada org tgah mlacap. Sy pun layan je la tgok. Rse nk lancap kn pun ada juga tp segan takut smua ada sbb baru first time. Skali tu dia dduk kt toilet bowl dia n mgkin dia nmpk sy tgok dia. Dia mcm bg syarat bg tgn kt bwh tu. tp sy takbuat apa mula mula sbb takbiasa lg. lpas tu sy prasan yg dia prasan sy tgok dia sy cuba la letak tgn sy kt bawah tu. trus dia capai tgn sy n letak kt konek dia sruh lancap kn. konek dia best la. Ada bulu nipis. Mse dia nk pancut dia tarik konek dia tp aku still hulur kn tgn n dia biar aku lncap kn dia smpai pancut. Air mani byk tp mcm kurang pekat. Lpas dia pancut aku trus jilat n telan. Taktau knape. Lpas tu dia nk lancap kn aku dia hulur tgn tp aku tolak sbb konek aku pn tak pjg mana n segan baru first time kn. then dia trus lah cuci n aku igt nk tggu dia kt dlm tu smpai dia kluar baru kluar sbb nk tgok muka dia tp lama sgt aku tggu la kt luar sbb aku prasan selipar apa dia guna. Tp still lama aku fkir aku kne msuk kerja so trpaksa la tgal kn je. Rasa rugi tgal kn cmtu je. Sbb mgkin dia hensem. Kulit putih gila. Bdn kurus n mgkin tggi. Klau tak ntah apa dah main dah aku ni. Hehe. *kpade siapa yg rse ini diri nye tlg lah bgtau cmne nk contact. Saya gian lpas brlaku kjadian ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. keje kt wangsa maju ke? nk isap bleh?

      Delete
    2. Jom lah kita isap sesama. Lancap sesama. Main sesama.

      Delete
    3. bg no phone... nant i isap u pnye... i dok wgsa maju jgk...

      Delete
    4. U dduk area mne?

      Delete
  2. wow... best gak lau dapat layan batang macam tu kan?
    so korang apa lagi...tempat dah di bagitau tu...korang try la usha plak.. hehehe...
    mana tau ada peluang kedua or ketiga...
    dapat korang merasa pa yang telah member kita alami..
    selamat ber"skodeng"

    ReplyDelete
  3. http://jejakajambugayblog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro, can invite me to the blog? mirzatan1980@gmail.com

      Delete
    2. bleh invite skali ke??
      great_guyzz@yahoo.com

      Delete
    3. bro, invite aku ke blog ko..
      chipnwa7@gmail.com

      Delete
    4. invite aq skali aizat2415@gmail.com

      Delete
    5. Bro bleh invite.... please...
      kuntakote@gmail.com

      Delete
    6. invite skali plz
      mamatjebon1@gmail.com

      Delete
    7. invite sekali la ye...
      budak.sekolah50@gmail.com

      Delete
  4. Invite jugak albab108@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Jom lh sms atau whatsapp...sembang2 ker...
    0193089683

    ReplyDelete
  6. Gay di mana mana.. Emm.... :'(

    ReplyDelete
  7. hi sume...jom jolok i...zack cari top area kl....klau berminat sms 014-6030682... ni sample http://batanglaki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Cari abg angkat 18-22
    Ade yg cari adeq comel ?
    Wechat afiqfiq97
    15 dok area rawang ;)

    ReplyDelete
  9. HALLO...
    salam dari indon.
    saya stay in Sumatera.
    27yo.
    masih same Melayu lah...
    nak cakap sikit, beza2 sikit lah...
    haaa... haaa...
    #
    Nak cari kawan dulu.
    jike match, tuk Boyfriends.
    sorry... saya tak suke hubungan Free.
    takut penyakit ! ! !
    #
    saye suke PRIA MATURE.
    usia Up 25tahun.
    tak suke yg muda.
    harus manly / jantan / gagah !
    kemayu or Feminim or macam puan is bye-bye...
    #
    saye suka travelling.
    maybe someday to malay...
    malay & east malay mahu...
    kalau BRUNEI saye sudah pernah datang.
    Malay pun pernah sikit, sampai LIMBANG.
    tapi cakap, saye tak faham betul...
    salam for Upin-Ipin... hee heee heee

    my contact,
    whatsapp : +6285664600785
    BBM : 74B2F65A
    weChat : gaybelitong
    email : palatmerah@gmail.com
    *
    www.facebook.com/bujank.kimpat
    *
    https://www.globallshare.com/id/1986119.html

    ReplyDelete